ЖЕНСКИ ФЛИС (ПОЛАР) Quechua SH100

ЖЕНСКИ ФЛИС (ПОЛАР) Quechua SH100

Најтоплата флис јакна од оваа категорија, идеална за качување на планина на ниски температури. Специјалниот изолирачки материјал делува како крзно, спречувајќи продирање на ветер, а има и два џепа за да ви ги топлат рацете.


 

  • Дополнителни информации

    ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
    Екстра топла јакна со капуљача направена од вештачко крзно со густина  270 гр/м2.

    ВЕНТИЛАЦИЈА
    Мрежеста структура која го олеснува исфрлањето на пот.

ден3.199,00Price
Боја: Светло сив
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0