ЖЕНСКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АВАНТУРИСТИ (БЕКПЕКЕРИ) Forclaz Travel 100

ЖЕНСКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АВАНТУРИСТИ (БЕКПЕКЕРИ) Forclaz Travel 100

Погодни за бекпекери кои патуваат и по неколку денови, како и за  љубители на авантури и прошетки во природа, имаат врвца за прилагодување на должината на панталоните.

 

 • Дополнителни информации

  Издржливост

  Синтетика компонента која го олеснува сушењето на материјалот и обезбедува екстра резистентност кон абразија.

  Практичност

  Шест џепа од кои два со капаче и еден со патент.

  Еластичност

  Рамен крој и прилагодлива должина.

ден2.399,00Price
Боја: Кафеави
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0