ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ПАНТАЛОНИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ SH100 ULTRA WARM QUECHUA

ЖЕНСКИ ЗИМСКИ ПАНТАЛОНИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ SH100 ULTRA WARM QUECHUA

Внатрешен флис (термо) материјал, водоотпорен слој за заштита од дожд и широк крој за подолема флексибилност и удобност, овие женски панталони за планинарење се одличен избор за планинарење на ниски температури.

 

 

 • Дополнителни информации

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Флис (термо) материјал на внатрешната страна.

  УДОБНОСТ
  Широк крој за поголема слобода при движење.

  ВОДООТПРОНОСТ
  Водоотпорен слој однадвор кој спречува продирање на вода.

ден1.699,00Price
Боја: Црни
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0