МАШКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АВАНТУРИСТИ (БЕКПЕКЕРИ) Forclaz Travel 100

МАШКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АВАНТУРИСТИ (БЕКПЕКЕРИ) Forclaz Travel 100

Идеални за бекпекери (авантуристи) кои се упатуваат на повеќедневно патување низ светот. Одличен избор и за љубители на авантури и прошетки во природа. Повеќе џепа за безбедно чување на вашите лични предмети.


 

 • Дополнителни информации

  ИЗДРЖЛИВОСТ
  Специјален Ripstop материјал кој спречува распарување на материјалот.

  ПРАКТИЧНОСТ
  Сигурни и тајни џепови за чување на вашиот пасош, мобилен телефон и пари.

  ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ
  Комбинација од памук и полиестер која овозможува брзо сушење после перење.

  АНАТОМСКИ ДИЗАЈН
  Врвца за прилагодување на ширината на струкот.

  ЕКО МАТЕРИЈАЛ
  Органски памук.

  ТЕЖИНА
  492 гр за број 48

ден2.899,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0