МАШКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АВАНТУРИСТИ (БЕКПЕКЕРИ) Quechua Travel 500

МАШКИ ПАНТАЛОНИ ЗА АВАНТУРИСТИ (БЕКПЕКЕРИ) Quechua Travel 500

Дизајнирани за бекпекери кои се упативаат на подолго патување низ светот. Обложени со специјален слој за дополнителна издржливост. Еластични, направени од дишлив полиестер со УВ заштита. 2 во 1: панталони и шорцеви

 

 • Дополнителни информации

  ИЗДРЖЛИВОСТ
  Високо издржлив материјал.  

  ПРАКТИЧНОСТ
  Девет џепа од кои пет се затворени, а еден е наменет за чување на клучеви.

  2 во 1 – панталони кои лесно може да се пренамента во шорцеви.

  Специјален слој кој спречува абразија и валање.

  АНАТОМСКИ ДИЗАЈН
  Каиш за прилагодување на ширината на струкот. Прилагодливи во пределот на глуждовите.

  УВ ЗАШТИТА
  Заштитен фактор 40

  ТЕЖИНА
  440 гр за број 44

ден2.749,00Price
Боја: Сива
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0