МАШКИ НАДПАНТАЛОНИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua NH500

МАШКИ НАДПАНТАЛОНИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua NH500

Дизајнирани за прошетка во природа. Носете ги со себе во случај на ненадаен дожд. Се навлекуваат озгора. Обезбедуваат дополнителна заштита од ветер и дожд. Компактен, дишлив материјал кој не зафаќа место во ранец. Џепови со патент за чување на лични предмети.

 

 • Дополнителни информации

  Водоотпорност

  100% водоотпорен слој (2000мм)

  Компактност

  Лесни, компактни, не зафаќаат простор во ранец.

  Еко материјал

  Еко боја која заштедува до 60% вода во процесот на производство и го намалува негативното влијание врз животната средина.

  Анатомски дизајн

  Лесни и компакти, идеални за озгора панталони при ненадаен дожд. Врвца за полесно подесување на ширината на струкот и краевите кај глуждовите.

  Дишливост

  Хидрофилен слој кој апсорбира влага и спречува кондензација.

  Леснина

  Величина L тежи 200 гр.

ден1.899,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0