Женски очила за сонце Quechua MH160

Женски очила за сонце Quechua MH160

Дизајнирани за секојдневна употреба, како и за повремени планинарски тури Многу лесни, но изненадувачки цврсти и отпорни на капки благодарение на специјалниот дизајн и материјал. Тие имаат кетогрија 3 леќи и лесно ќе се лизгаат во вашиот џеб. Кул облик. Издржливи.

 • Дополнителни информации

  Леснина
  Лесни очила за сонце: 16 g
  Стабилност
  Гарантира дека очилата за сонце се одржуваат на место.
  УВ заштита
  Категорија 3 објектив - 100% УВ филтер: совршен за сончево време.
  Заштита од надворешни влијанија
  Ги штити очите од ветер и прашина.
  Издржливост
  Високоиздржливи поликарбонатни пластични леќи.

ден1.499,00Price
Боја: црни

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0