Unisex очила за сонце Quechua MH120A

Unisex очила за сонце Quechua MH120A

Материјалот од кои се направени овие очила за сонце е многу лесен (само 21г!) и флексибилен. Тие се опремени со леќи од категоријата 3 и имаат заоблена рамка со додатоци на гума за да го спречат лизгањето на очилата од лицето - особено при движење. Компатибилни со ременот за очила за околу врат.

 • Дополнителни информации

  Леснина
  Лесни очила за сонце: 21 g
  Стабилност
  Рамка направена од флексибилен материјал: гарантира дека очилата се одржуваат на место.
  УВ заштита
  Категорија 3 објектив - 100% УВ филтер: совршен за сончево време.
  Заштита од надворешни влијанија
  Ги штити очите од ветер, прашина и невреме.
  Издржливост
  Леќи направени од висококвалитетна поликарбонатна пластика.
  Компатибилност
  Компатибилни со лента за очила за околу врат.

ден1.549,00Price
Боја: сиви

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0