Unisex очила за сонце Quechua MH550W

Unisex очила за сонце Quechua MH550W

Заоблената форма и широката рамка на овие очила за сонце обезбедуваат оптимална видливост и заштита од ветер и прашина. Во комбинација со големите, затемнети, категорија 4 објективи кои не задржуваат капки, тие се совршен избор за планинари. Многу лесни. Големи трајни леќи. Додајте го само ременот за околу врат.

 • Дополнителни информации

  Заштита од надворешни влијанија
  Ги штитат очите од ветер и прашина.
  Стабилност
  Флексибилен материјал во делот на слепоочниците: гарантира дека очилата ќе се зачуваат на место.
  Поларизирани леќи
  Поларизиран објектив: ги редуцира рефлексиите од хоризонталните површини.
  УВ заштита
  Категорија 4 објектив - 100% УВ филтер: идеален во многу сончево време или на висока надморска височина.
  Леснина
  Лесни очила за сонце: 32 гр.
  Видливост
  Големи леќи: обезбедува супериорна периферна прегледност.
  Издржливост
  Рамка направена од висококвалитетна поликарбонатна пластика.
  Компатибилност
  Компатибилни со врвца за очила за околу врат.

ден1.629,00Price
Боја: црни

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0