Unisex очила за сонце Quechua MH570 Cat 2-Cat4

Unisex очила за сонце Quechua MH570 Cat 2-Cat4

Благодарение на нивните големи, заоблени фотохромни леќи, овие очила за сонце совршено ги штитат вашите очи и се прилагодуваат на сите услови и светлина. Тие имаат заоблен облик за да се спречи влегувањето на ветерот и прашината и, дополнителен бонус, имаат генијален систем за вентилација што спречува замаглување.
 

 • Дополнителни информации

  Заштита од магла
  Изолирани леќи и страничен додаток за супериорна вентилација.
  Заштита од надворешни влијанија
  Ги штитат очите од ветер, прашина и магла.
  УВ заштита
  Фотохромни леќи категорија 2 до категорија 4 100% УВ филтер - идеален при менување на временските услови.
  Стабилност
  Ременот за задржување: ги чува вашите очила во стабилна положба.
  Видливост
  Големи леќи: обезбедуваат подобра периферна прегледност.
  Леснина
  Лесни очила за сонце: 39 гр.
  Издржливост
  Високоиздржливи поликарбонатни пластични леќи.
  Компатибилност
  Компатибилни со лента за очила за околу врат.

ден1.999,00Price
Боја: светоло сиви

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0