Силиконска врвца за очила MH ACC 110

Силиконска врвца за очила MH ACC 110

Оваа силиконски врвца ви овозможува да ги носите вашите очила или очилата за сонце околу вратот. Системот за прицврстување одговара на повеќето очила. Лесна и удобна. Издржлива.

  • Дополнителни информации

    Стабилност
    Ги чува очила сигурни околу вратот.
    Компатибилност
    Систем за прицврстување: компатибилен со повеќето очила.

ден1.899,00Price
Боја: црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0