Машки очила за сонце Quechua MH510

Машки очила за сонце Quechua MH510

Заоблената форма и пошироката рамка на овие очила за сонце обезбедуваат покриеност и заштита од надворешни влијанија. Во комбинација со големите, затемнети категорија 3 затемнети леќи кои не задржуваат капки, тие се совршен избор за планинари.

 • Дополнителни информации

  Леснина
  Лесни очила: 26 гр.
  Стабилност
  Гума кај слепоочниците го спречува лизгањето на очилата при движење.
  УВ заштита
  Категорија 3 објектив - 100% УВ филтер: совршен за сончево време.
  Заштита од надворешни влијанија
  Ги штити очите од ветер и лошо време.
  Издржливост
  Објекти направени од висококвалитетна поликарбонатна пластика.
  Компатибилност
  Компатибилни со лента за чување на очилата околу врат.

ден1.999,00Price
Боја: црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0