Женски очила за сонце Quechua MH530W

Женски очила за сонце Quechua MH530W

За многу прифатлива цена, овие очила за сонце ги задоволуваат сите барања на повремени хајкери, кои одат на планина во сончеви услови. Тие се удобни за носење и нема да паднат благодарение на заоблената рамка. Имаат леќи од категоријата 3 за да ги заштитат очите од штетните УВ зраци.
 

 • Дополнителни информации

  Леснина
  Лесни очила: 26 гр.
  Стабилност
  Гума кај слепоочниците: го спречува лизгањето на очилата.
  УВ заштита
  Категорија 3 објектив - 100% УВ филтер: совршен за сончево време.
  Заштита од надворешни влијанија
  Ги штити очите од ветер, спреј и лошо време.
  Издржливост
  Објекти направени од висококвалитетна поликарбонатна пластика.
  Компатибилност
  Компатибилни со лента за чување на очилата околу врат.

ден1.799,00Price
Боја: Кафеави

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0