Женски очила за сонце Quechua MH530W

Женски очила за сонце Quechua MH530W

Овие очила за сонце се дизајнирани за планинари кои редовно одат на планинарски тури и кои имаат потреба од заштита, како и одлична видливост. Тие имаат поларизирани леќи кои помагаат да се намалат рефлексиите и специјален облик за да се спречи влегувањето на ветерот и прашината. Големи трајни леќи. Цврсти и стабилни.

 • Дополнителни информации

  Заштита од надворешни влијанија
  Ги штити очите од ветер и прашина.
  Стабилност
  Посебна форма на рамката: го спречува лизгањето на очилата.
  Поларизирани леќи
  Поларизирани леќи: ги редуцираат рефлексиите од хоризонталните површини.
  УВ заштита
  Категорија 3 објектив - 100% УВ филтер: совршен за сончево време.
  Леснина
  Лесни очила за сонце: 26 гр.
  ПВидливост
  Големи леќи: обезбедува супериорни периферна прегледност.
  Издржливост
  Леќи направени од висококвалитетна поликарбонатна пластика.

ден1.399,00Price
Боја: црни

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0