МАШКА СОФТШЕЛ ЈАКНА Quеchua Windwarm 100

МАШКА СОФТШЕЛ ЈАКНА Quеchua Windwarm 100

Оваа дишлива и ветротпорна машка јакна од Quechua ги има сите квалитети на техничка softshell јакна. Висока јака за заштита од ветер. Внатрешна флис подлога за поголема топлина. Ветроотпорна мембрана која спречува навлегување на дожд.

 • Дополнителни информации

  Издржливост

  Високо издржлива ткаенина - можете да носите ранец без никаков ризик од кинење.

  Ветроотпорност

  Ветроотпорна мембрана за максимална заштита.

  Топлина

  Мека внатрешна флис облога, качулка со вдлабнатини и ракави со отвор за палец.

  Дишливост

  Дишлив материјал кој овозможува пареата создадена од телото лесно да се придвижува нанадвор.

  Водоотпорност

  Водоотпорен материјал кој спречува вовлекување на водата во ткаенината.

  Тежина

  575 гр за големина L.

ден2.699,00Price
Боја: Црна
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0