ЖЕНСКА ЈАКНА ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua SH100 X-WARM

ЖЕНСКА ЈАКНА ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua SH100 X-WARM

Оваа јакна со капуљача со внатрешна облога за дополнителна изолација, топли џебови и водоотпорна мембрана за заштита од дожд е идеална за температури до -10° C.

 

 

 • Дополнителни информации

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА
  Комбинација од памук и волна. Густина 100гр/м2 во делот на рацете и 150 гр/м2 во преостанатиот дел.

  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорен слој 2.000 mm. 100% водоотпорни рабови.

  ЕКО МАТЕРИЈА
  100% рециклирачки материјал.

ден3.599,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0