Кабаница Quechua Arpenaz 40L

Кабаница Quechua Arpenaz 40L

Направена од издржлив материјал со широк дизајн за да го покрие и вашиот ранец и еластична капа за екстра заштита, оваа кабаница обезбедува одлична заштита од дожд.

 • Дополнителни информации

  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорен материјал 2000 мм за 100% заштита од дожд.

  ТЕЖИНА
  Тежи од 250 гр (XXS/XS) до 340 гр (L/XL). Собира рабенц до 40л. Ќе заборавите дека ја носите со себе.

  ИЗДРЖЛИВОСТ
  Високо издржлив полиестер .

  ДИШЛИВОСТ
  Хидрофилен слој кој спречува кондензација на пареа.

  ДИМЕНЗИИ
  Димензии на кабаницата кга е собрана должина 18 x ширина 20 x дебелина 3 cm

ден1.699,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0