Кабаница Quechua Arpenaz 10L

Кабаница Quechua Arpenaz 10L

Водоотпорна кабаница која обезбедува одлична заштита од дожд. Широк дизајн за заштита на вашиот ранец. ЕВА (етилен винил ацетат) материјал кој е високо издржлив. 


 

 • Дополнителни информации

  ВОДООПОРНОСТ
  ЕВА (Етилен винил ацетат) материјал за 100% заштита од дожд. Може да собере ранец до 25л.

  ИЗДРЖЛИВОСТ
  Материјал со висока резистентност кон кинење. 

  ДИМЕНЗИИ
  Димензии на кабаницата кога е собрана должина 18 x ширина 20 x дебелина 2 cm

ден1.299,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0