ТРАДЕРМИЛИЈА T520B ДОМИОС

ТРАДЕРМИЛИЈА T520B ДОМИОС

Нашиот тим за фитнес и кардио-ентузијаст за дизајн работеше 5 часа неделно за дизајнирање и одржување на оваа неблагодарна работа.Неблагодарна работа T520 е идеална за вежбање дома со мал интензитет. Едноставен и лесен за употреба, тој е идеална помош за подобрување на срцевиот капацитет.

 • Дополнителни информации

  МУЛТИФУНКЦИОНАЛНАиновативна неблагодарна работа со максимална брзина од 13 км на час и максимална наклоност од 10%.
   

   

   
  УДОБНОСТповршина на тротоарот идеална за џогирање: 43 x 121 см
   

   

   
  ТРЕНЕРprerecorded програма 10: 5 x 5 x здравје и согорување калории
   

   

   
  ТРОТОАРИТЕ МОЈОТсклопување неблагодарна работа
   

   

   
  Препорачуваме инсталацијата да ја вршат две лица, соВРЕМЕ НА ИНСТАЛАЦИЈА ОД45 минути.
ден45.999,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0