НИСКИ МАШКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua MH100

НИСКИ МАШКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua MH100

SKU: 0007

Дизајнирани за технички тури во секакви временски услови со водоотпорна мембрана, шок апсорбент и заштита од удари.

 • Дополнителни информации

  СТАБИЛНОСТ
  Гумен ѓон кој овозможува стабилност на суви и лизгави терени.
  Преден дел кој ги заштити прстите од удари.
   АМОРТИЗАЦИЈА
  Обезбедува апсорпција на шок благодарение на EVA ѓонот.
  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорната мембрана овозможува заштита од дожд до 8 км.
  ТЕЖИНА
  405 g по чевел за број 42.
ден5.799,00Price
Боја: Сива
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0