Јаже за скокање Domyos

Јаже за скокање Domyos

Дизајнирано за мерење на силата, лесно се вклопува во вашите активности при тренинг.Вградена технологија што го мери времето, согорените калории направени кругови.

 • Дополнителни информации

   Должина: 3метри 

  Рачка погодна за кривата на раката.

  ПВЦ јаже погодно за внатрешна употреба на паркет или плочки површини.

  Рачката што ви овозможува да го следите вашиот тренинг во реално време.

  Гаранција 2 год.

ден599,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0