Јаже за скокање Domyos500

Јаже за скокање Domyos500

Нашиот тим го дизајнира јажето JR500 за да осигура стабилно и непрекидно вртење, благодарение на вградената технологија за тежина JR500 јажето ви овозможува да вежбате со посилен интензитет.Тежините се продаваат одделно

 • Дополнителни информации

  Должина: 2.80метри 

  Рачка погодна за кривата на раката.

  ПВЦ јаже погодно за внатрешна употреба на паркет или плочки површини.

  Рачката што ви овозможува да го следите вашиот тренинг во реално време и со константна брзина.

  Гаранција 2 год.

  Тежина  2 рачки со 4 тежини по 75g. 

ден359,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0