МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN KALENJI

МАШКИ ПАТИКИ ЗА ТРЧАЊЕ KIPRUN KALENJI

Идеална и лесна патика за секојдневна употреба. Дизајнот на патиката е така добро направен што прилагодени се за секаков тренинг. Оптимална динамика, леснотија и шок апсорпција ги прави идеални за маратонско трчање.

 • Дополнителни информации

   
  АМОРТИЗАЦИЈА
  Калензолна пена за апсорпција на удар. 
   

   ЛЕСНОТИЈА 

  280 g за број 43

   
  СТАБИЛНОСТ
  НЕ СЕ лизгаат на влажни патеки.
   

   АНТИ-ИРИТАЦИЈА

  Беспрекорна технологија која спречува триење на предниот дел на стапалото.

ден4.899,00Price
Боја: Сина
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0