ДИНАМИЧКО JАЖЕ ЗА КАЧУВАЊЕ 10ММ X  35М SIMOND

ДИНАМИЧКО JАЖЕ ЗА КАЧУВАЊЕ 10ММ X 35М SIMOND

Нашиот тим го дизајнираше ова динамично јаже за планинари во затворен простор.

  • ПРИДОБИВКИ

    ТРАЈНОСТ
    Засилен слој за да спречи кинење

    ФЛЕКСИБИЛНОС

    Апсорпција на шок 9 kN, одлична апсорпција на шок за време на падот.

ден4.449,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0