Навлака за термос 0.5-0.6L

Навлака за термос 0.5-0.6L

Чувајте го вашиот пијалок свеж неколку часа со оваа навлака, која е погодна за сите Quechua шишиња со големина од 0.5L до 0.6L. Таа во основа помага да се задржи температурата на вашиот пијалок, со додатна придобивка за заштита на вашето шише од гребење и или оштетување при пад. Прилагодлив ремен за носење.


 

 • Дополнителни информации

  Изотермалност

  Ги одржува вашите пијалоци ладни/топли.

  Компатибилност

  За Quechua шишиња 0.5 – 0.6 L. Еластично затегнување, лента за на рамо.

  Издржливост

  Добра отпорност кон абразија, го штити шишето од шок удари.

  Практичност

  Прилагодлив ремен, не може да се отстрани.

   

ден439,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0