HONEYCOMB ТОРБА ЗА МАГНЕЗИУМ ВО ПРАВ SIMOND

HONEYCOMB ТОРБА ЗА МАГНЕЗИУМ ВО ПРАВ SIMOND

Наменета за карпи и вештачки ѕидови, оваа торбича за прав е одличен избор за чување на вашиот магнезиумски прав.

 • Спецификации


  РАЗНОВИДНОСТ
  Благодарение на неговиот флексибилен појас кој брзо се поставува, не ја нарушува удобноста на алпинистот.
   
  ЛЕСНОТИЈА НА УПОТРЕБА 
  Можете да ја отворите со една рака и да ја поврзете со карабинер.

  ТЕЖИНА

  100 г

  НАДВОРЕШНА ТКАЕНИНА
  30,00% полиестер, 70,00% ЕВА
  ВНАТРЕШНА ТКАЕНИНА
  100,00% полиестер
ден899,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0