МАШКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ФИТНЕС Domyos 500

МАШКИ ТРЕНЕРКИ ЗА ФИТНЕС Domyos 500

Дизајнирани за редовни тренинзи.Високо флексбилен модел кој ве следи во секое движење, давајќи ви чуство на комфор.

 • Дополнителни информации

  ФУНКЦИЈА ЗА ОТСТРАНУВАЊЕ ПОТ

  Останете суви благодарение на ткаенината што дише и лесно се суши.

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Перфорираната ткаенина се додава на задниот дел за добра вентилација.

  БРЗО СУШЕЊЕ

  Се суши лесно и ви го олеснува животот, бидејќи не бара пеглање.

  ФЛЕКСИБИЛНОСТ

  Овозможува поголема погодност и удобност при вашите движења благодарение на флексибилната ткаенина

   

ден1.899,00Price
Број
Боја: Црна

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0