МАШКА МАИЦА ЗА ФИТНЕС Domyos 500

МАШКА МАИЦА ЗА ФИТНЕС Domyos 500

 Специјален материјал кој со својата лесност,комфортност и дишливост ќе ви помогне да се чуствувате одлично за време на тренинзите.Ткаенината под пазувите и грбот обезбедува климатизација за да се спречат непријатни мириси.

 

 

 • Дополнителни информации

  ДИШЛИВОСТ

  Ке се чуствувате  суво благодарение на ткаенината што ефикасно ја апсорбира влагата.

  ВЕНТИЛАЦИЈА

  Микро дупките во задниот дел обезбедуваат поголема вентилација.

  БРЗО СУШЕЊЕ

  Оваа маица што лесно се суши и не бара пеглање.

  ЕЛАСТИЧНОСТ

  Благодарение на растегливиот материјал овозможува слобода при движење 

ден949,00Price
Број
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0