МАШКИ ШОРЦЕВИ ЗА ФИТНЕС Domyos 520

МАШКИ ШОРЦЕВИ ЗА ФИТНЕС Domyos 520

Нашиот тим ги дизајнираше овие шорцеви за фитнес ентузијасти со интензивни и чести тренинзи.Овие шорцеви се со 2 постави за поголема сигурност.

 • Дополнителни информации

  Вентилација

  Остануваат суви благодарение на дишливиот и лесно сушлив материјал.

  Лесност при движење

  Дизајн 360 °

  Удобност

  На задната страна и на дното се додадени дополнителни материјали за да се обезбеди повеќе простор.

  Состав

  Главна такенина 89.00% Полистер, 11.00% Еластин

ден1.449,00Price
Број
Боја

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0