Комплет за прва помош Forclaz 300

Комплет за прва помош Forclaz 300

Дизајниран за да го имате секогаш со вас во торба. 

Овој компактен, издржлив комплет содржи основна опрема за прва помош. 31 парче, вклучувајќи облоги, ножица, пинцета, стерилни гази, хируршки ракавици, завој и фластер. 

 

  • Дополнителни информации

    Разновидност

    Комплет кој ги содржи сите потребни работи за прва помош при помали повреди.

ден649,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0