СРЕДНО ВИСОКИ ЖЕНСКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua MH500

СРЕДНО ВИСОКИ ЖЕНСКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua MH500

Quechua MH500 се погодни за технички тури во секакви временски услови. Овој модел со водоотпорен слој применува  EVOFIT технологијата за поголема удобност и заштита од повреди. Мекиот меѓуѓон овозможува двојна амортизација и одлично се прилагодува на секаков тип на терен. 

 • Дополнителни информации

  СТАБИЛНОСТ
  Гумен ѓон кој добро се прилагодува на секаков тип на терен.
  Гумена заштита од камења на предниот дел од обувките.
  ВОДООТПОРНОСТ
  Водоотпорна мембрана која овозможува заштита од вода до 12 km.
  АМОРТИЗАЦИЈА
  Двојна амортизација благодарение на мекиот меѓуѓон.
  Евофит дизајн за одличен комфор и прилагодување кон секаков тип на стапало.
  ТЕЖИНА
  379 г по чевел за број 38.
   

ден7.199,00Price
Боја: Сиво-циклама
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0