СРЕДНО ВИСОКИ ЖЕНСКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua MH100

СРЕДНО ВИСОКИ ЖЕНСКИ ОБУВКИ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua MH100

Совршена комбинација од стабилност и леснина, овие обувки со специјалниот ѓон и предна заштита од камења ги прави идеални за рурални, шумски и крајбрежни рамни предели.  

 • Технички детали

  АМОРТИЗАЦИЈА
  6-мм ѓон од ЕВА (етилен-винил ацетат) погоден за рурални и шумски предели.
  СТАБИЛНОСТ
  Ребраст ѓон со вдлабнатини од 3.5 мм за стабилност. Предна заштита од камења.
  ТЕЖИНА
  370 г по чевел за број 39.

ден3.299,00Price
Боја: Сива
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0