copy of РОКИ ЕКСПРЕС СЕТ- 11 CM - SIMOND

copy of РОКИ ЕКСПРЕС СЕТ- 11 CM - SIMOND

Наменет за употреба во средни безбедносни точки при качување и планинарење. Системот за отворање и затворање на тастатурата го олеснува додавањето на јаже.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ
  Погон на главната оска: 22 kN, страничен погон: 8 kN, отворена: 7 kN.

  ЛЕСНО ОТВОРАЊЕ / ЗАТВОРАЊЕ

  Карабинер со заоблен отворач преку кој може да помине јаже. Систем за заклучување на копчињата.

  ЛЕСНОТИЈА
  75 g.

  ЛЕСНОТИЈА НА КОНТРОЛА

  11 cm. Перлон кој го намалува заплеткувањето

ден1.099,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0