КАРАБИНЕР SIMOND

КАРАБИНЕР SIMOND

Нашиот тим го дизајнираше овој карабинер за качување по карпи.

 • Дополнителни информации

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ
  Главна оска 25 kN, странична оска 10 kN.
   
  ЛЕСНО ЗА УПОТРЕБА
  Вратата може да се отвори и затвори брзо и лесно. 
   
  ЛЕСНОТИЈА
  60 g.
ден439,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0