Шише за планинарење од нерѓосувачки челик Quechua 500 0.35l

Шише за планинарење од нерѓосувачки челик Quechua 500 0.35l

Ова изотермално шие од нерѓосувачки челик ја одржува топлината/свежината на вашите пијалови и е особено практичен за љубителите на чај - проверете го специјалниот интегриран капак што ги задржува чајните листови или кесички дури и во движење! Широкиот отвор овозможува да пиете директно од шише. Издржлив нерѓосувачки челик. За топли и ладни пијалоци.

Специјална цедилка за чај.

 

 • Дополнителни информации

  Изотермалност

  Почетна температура 95 ° C: 58 ° C по 6 часа, 43 ° C по 12 часа, 30 ° C по 24 часа.

  Практичен дизајн

  Широк отвор за пиење директно од шише, интегрирана цедилка за чај. Нерѓосувачки челик.

  Лесно одржување

  Лесно се чисти. Внатрешен ѕид од нерѓосувачки челик.

  Издржливост

  Двојно нерѓосувачки челик, внатрешен ѕид состав:18% хром / 8% никел (304) со воздушен јаз меѓу внатрешниот и надворешниот ѕид.

ден899,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0