Алуминиумски термос Quechua 100 1.5L

Алуминиумски термос Quechua 100 1.5L

Лесно, високо издржлив термос од алуминиум за планинари и секој што има потреба од брза хидратација во движење. Едноставно отвор за да земете голтка без да запирате.
 

 • Дополнителни информации

  Лесно отворање/затворање
  Се отвора и затвора лесно и брзо без да се одврти капакот.
  Издржливост
  Алуминиум: лесен, високо издржлив, неизотермичен алуминиум кој не остава вкус.
  Практичен дизајн
  Широк отвор, рачка на врв за лесен транспорт.

  Капацитет

  1.5 L
  Изотермичност
  За да ја одржите свежината подолго време, употребете 1.5-литарска навлака.

ден949,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0