Алуминиумско шише за планинарење Quechua 500 0.6L

Алуминиумско шише за планинарење Quechua 500 0.6L

Лесно, високо издржливо шише од алуминиум за планинари и секој што има потреба од брза хидратација во движење. Едноставно отвор за да земете голтка без да запирате. Голем отвор за лесно полнење. Не остава вкус.
 

 • Дополнителни информации

  Лесно отворање/затворање
  Се отвора и затвора лесно и брзо со 2 раце без да се одврти капакот.


  Издржливост
  Алуминиум: лесен, високо издржлив, неизотермичен алуминиум кој не остава вкус.


  Практичен дизајн
  Широк отвор, рачка на врв за лесен транспорт.

  Капацитет0.6 L


  Изотермичност
  Неизотермичен - за да ја одржите свежината подолго време, употребете 0.6-литарска изотермална навлака.

ден799,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0