Пластично шише за планинарење Quechua 500 1.2L

Пластично шише за планинарење Quechua 500 1.2L

Лесно, високо издржливо шише од пластика Tritan за планинари и секој што има потреба од брза хидратација во движење. Едноставно отвор за да земете голтка без да запирате. Голем отвор за лесно полнење. Не после вкус
 

 • Дополнителни информации

  Лесно отворање/затворање
  Се отвора и затвора лесно и брзо со 2 раце без да се одврти капакот.


  Издржливост
  Пластика Тритан: нераскинлива транспарентна пластика која не остава вкус.

  Практичен дизајн
  Широк отвор, рачка на врв за лесен транспорт.

  Капацитет1.2 L

  Изотермичност
  Неизотермичен - за да ја одржите свежината подолго време, употребете 1.5-литарска изотермална навлака.

ден549,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0