Резервно капаче за шише Quechua Aluminium 100

Резервно капаче за шише Quechua Aluminium 100

Изгубеното капаче не мора да значи комплетно ново шише! Оваа замена работи со сите видови алуминиумски Quechua шишиња.

Стандардна капачка за затворање која се отвора и затвора со само три вртења.


 

  • Дополнителни информации

    Лесно отворање/затворање

    Стандардна завртка која се отвора и затвора во 3 пресврти.

    Компатибилност

    Погоден за сите Quechua алуминиумски шишиња со стандардна заврт

ден239,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0