Шише за планинарење од нерѓосувачки челик Quechua 500 0.7l

Шише за планинарење од нерѓосувачки челик Quechua 500 0.7l

Чувајте ја топлината/свежината на вашите пијалоци со ова изотермално шише, идеално за пешачење, како и за семејни излети или за патување. Тоа е направено од цврст, издржлив нерѓосувачки челик и доаѓа со чаша, па само треба да се отвори и да се налие од пијалокот. Лесно и брзо одвртување.

Вклучена чашка.


 

 • Дополнителни информации

  Изотермалност

  Почетна температура 95 ° C: 81 ° C по 6 часа, 70 ° C по 12 часа, 55 ° C по 24 часа.

  Практичност

  Широк отвор за пиење директно од шише, интегрирана цедилка за чај. Нерѓосувачки челик.

  Лесно одржување

  Лесно се чисти. Внатрешен ѕид од нерѓосувачки челик.

  Издржливост

  Двојно нерѓосувачки челик, внатрешен ѕид состав:18% хром / 8% никел (304) со воздушен јаз меѓу внатрешниот и надворешниот ѕид.

ден1.229,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0