Пластично шише за планинарење Quechua 100 0.8L

Пластично шише за планинарење Quechua 100 0.8L

Дали барате едноставно, сигурно шише за планинарење?

Лесно за отворање на само еден наврт, така што не мора да застанете за да земате голтка. Проѕирно и високо издржливо, тоа е одличен пример за тоа како не морате да потрошите многу за да добиете одличен производ. Се отвора и затвора со еден лесен пресврт. Не се крши. Не остава мирис.

 • Дополнителни информации

  Лесно отворање/затворање
  Брзо отворање на завртката - се отвора и затвора со еден пресврт.


  Издржливост
  Пластика Тритан: нераскинлива транспарентна пластика која не остава вкус.

  Практичен дизајн
  Широк отвор, рачка на врв за лесен транспорт.

  Капацитет0.8 L


  Изотермичност
  Неизотермичен - за да ја одржите свежината подолго време, употребете 1-литарска изотермална навлака.

ден539,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0