ЖЕНСКИ РАНЕЦ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua EasyFit 50L

ЖЕНСКИ РАНЕЦ ЗА ПЛАНИНАРЕЊЕ Quechua EasyFit 50L

EasyFit системот овозможува прилагодување на торбата на формата на женското тело адаптиран за носење на товар од 8 до 12 кг. 

 • Дополнителни информации

  КОМФОР
  Специјален дизајн за прилагодување кон обликот на грбот и на женско тело. 

  ПРАКТИЧНОСТ
  Џебови: 3 надвор, 1 внатре, 1 на половината. Прицврстувачи за стапчиња. Многу прегради. Основата се отвора со патент.

  КАПАЦИТЕТ
  Волумен 51 L / тежина 1,75 кг / димензии кога е полн: висина 67 x ширина 28 x дебелина 26

ден5.199,00Price
Боја: Циклама
Капацитет

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0