ХЕЛАНКИ ЗА ЈОГА 7/8 DOMYOS

ХЕЛАНКИ ЗА ЈОГА 7/8 DOMYOS

Производ кој ви овозможува за да ги извршите потребните движења со доверба.

 • Дополнителни информации

  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ

  Благодарение на тесниот крој и флексибилноста, таа се прилагодува на формата на телото.

  ДИШЛИВОСТ

  Ја апсорбира потта  и ефикасно ја отстранува.

   

  ПРЕВЕНЦИЈА НА ИРИТАЦИЈА

  Беспрекорна техничка ткаенина спречува иритација.

  ГЛАВНА ТКАЕНИНА

  38,00% полиестер, 58,00% полиамид, 04,00% еластан
ден1.059,00Price
Боја: Сива
Величина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0