7/8 ЈОГА ХЕЛАНКИ DOMYOS

7/8 ЈОГА ХЕЛАНКИ DOMYOS

Нашите инструктори по јога го дизајнираа овој производ за да ги направите и најтешките движења со доверба. Создаваат чувство на втора кожа така што можете слободно да се фокусирате на вашиот здив.

 • Дополнителни информации

  СЛОБОДА НА ДВИЖЕЊЕ
  Благодарение на тесниот крој и флексибилноста, хеланките се прилагодуваат на формата на телото

  ОТСТРАНУВАЊЕ НА ПОТ

  Ја апсорбира потта и ефикасно ја отстранува.

  ПРЕВЕНЦИЈА НА ИРИТАЦИЈА

  Спречува иритација.
   
  ГЛАВНА ТКАЕНИНА
  07,00% полиестер, 88,00% полиамид, 04,00% еластан
ден1.299,00Price
Боја: Сива
Величина

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0