ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ФИТНЕС DOMYOS 500

ЖЕНСКИ ПАТИКИ ЗА ФИТНЕС DOMYOS 500

Како ентузијасти на фитнесот, ние го дизајниравме овој производ за среден интензитет, 2-3 пати неделно.500 МИД фитнес патиките со ленти од велкро овозможуваат идеален зафат и стабилност при разноврсно движење.

  • Дополнителни информации

    Дизајн кој го олеснува вртењето.
    Велкро лентите на предниот дел овозможуваат стегање на стапалото и нудат добар зафат.
    ЕВА жонот штити од удар при движење.
     

ден1.499,00Price
Број
Боја: Тегет

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0