500 ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ НА ТРКИ - 0 ° FORCLAZ

500 ВРЕЌА ЗА СПИЕЊЕ НА ТРКИ - 0 ° FORCLAZ

Наменето за да ви овозможи удобно спиење при планинарење, возење велосипед и качување на температура од 0 ° С до 5 ° С.

 • Придобивки

  ТОПЛИНСКА ИЗОЛАЦИЈА

  Препорачана  температура 0 ° С. Ограничена температура: -5 ° C

  УДОБНОСТ ЗА СПИЕЊЕ
  Удобна структура за спиење со  3/4 патент за вентилација

  ЛЕСНО ОДРЖУВАЊЕ
  Производот е лесен за одржување, може да се пере во машина според упатството за одржување

  ЛЕСНОТИЈА НА ТРАНСПОРТ

  Големина L: Тежина 1,67 кг, волумен од 13,3 литри.

   
ден5.099,00Price
Боја
Број

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0