КРАБИНЕР НА ЗАВРТУВАЊЕ 3000 SIMOND

КРАБИНЕР НА ЗАВРТУВАЊЕ 3000 SIMOND

Нашиот тим го дизајнираше овој карабинер да создаде да обезбеди сигурност на алпинистот. 

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ 
  Погон на главната оска: 30 kN, погон на странична оска: 10 kN, отвор: 10 kN.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  78 г.
ден789,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0