3000 КАРАБИНЕР НА ЗАВРТУВАЊЕ - СИМОНД

3000 КАРАБИНЕР НА ЗАВРТУВАЊЕ - СИМОНД

Нашиот тим го дизајнираше овој карабинер да создаде систем за безбедност на ременот и да обезбеди сигурност на алпинистот.

 • СПЕЦИФИКАЦИИ

  СИЛА НА ВЛЕЧЕЊЕ
  Погон на главната оска: 30 kN, погон на странична оска: 10 kN, отворен: 10 kN.
   
  ЛЕСНОТИЈА
  78 g.
ден569,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0