10MM X 70M ДИНАМСКО ПОВЕЕ ЈАЖЕ- ЦРНА СИМОНД

10MM X 70M ДИНАМСКО ПОВЕЕ ЈАЖЕ- ЦРНА СИМОНД

Наменето за оние кои бараат трајно јаже за качување по карпи.Благодарение на дијаметарот од 10 мм, ова единствено јаже е наменето за оние кои сакаат да се подобрат во искачувањето. Контролата за безбедност е лесна благодарение на неговиот дијаметар.

 • ПРИДОБИВКИ

  ТРАЈНОСТсо обложување на
  долг живот : се спротивставува на абразија, загадување и мокрење
   
  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ Безбеден, мазен и лесен за употреба јаже за искачување.
   
  ФЛЕКСИБИЛНОСТ Издржливост и лесна тежина

   

ден7.549,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0