ДИНАМИЧКО ЈАЖЕ ЗА КАЧУВАЊЕ 10MM x 70М СИМОНД

ДИНАМИЧКО ЈАЖЕ ЗА КАЧУВАЊЕ 10MM x 70М СИМОНД

Наменето за оние кои бараат трајно јаже за качување по карпи. Благодарение на дијаметарот од 10 мм, ова динамичко јаже обезбедува безбедност и лесна контролата.

 • ПРИДОБИВКИ

  ТРАЈНОСТ
  Отпорно на абразија

  ЕРГОНОМСКИ ЗАФАТ
  Безбедено, мазно и лесно за употреба 
   
ден6.299,00Price

Повеќе

Охридска бр.50

Скопје, 1000, Р.Северна Македонија 

Тел: 070 643 191

Детали

Социјални мрежи

Мејлинг листа

Известување за специјални понуди

©2019 SPIKEX

0